Gevaar van niet in de apotheek gekochte cannabisolie

Waarschuwing

Medicinale cannabisolie kan zeer gevaarlijke effecten hebben en er is  onvoldoende controle op.

Er zijn momenteel gevallen bekend van mensen met b.v. kanker of MS, die na een tip van vrieden cannabisolie kochten en hebben gebruikt.

Ze nemen dan 1 druppel onder de tong en het kan vervolgens misgaan, doordat het lichaam hier op met hartklopping e.d. reageert.

Eenmaal in het ziekenhuis wordt je behandeld als of je een drugsverslaafde bent die een overdosis heeft genomen en je moet het gewoon uitzieken.

Het ziekenhuis nam niet eens de moeite om de cannabisolie te onderzoeken.

 

Oorzaak

Dit betrof waarschijnlijk weatolie van de straat en niet van de apotheek.

De apotheek schrijft hier over:

  • Medicinale cannabisolie van de apotheek is legaal. Wietolie is niet legaal.
  • Medicinale cannabisolie van de apotheek bevat altijd dezelfde bestanddelen. De gebruiker weet dus precies wat hij krijgt. Dat geldt niet voor wietolie via internet, van coffeeshops of olie die zelf gemaakt wordt.
  • Medicinale cannabisolie van de apotheek bevat geen bestrijdingsmiddelen, zware metalen, schimmels of bacteriën. Wietolie wordt niet getest op de aanwezigheid van deze ziekteverwekkende stoffen.
  • Medicinale cannabisolie van de apotheek bevat bijna geen THC (Bedrolite) of weinig THC (Bediol 1,3%, Bedica 2%). Wietolie kan hoge concentraties aan THC bevatten. THC is de stof waarvan je high kunt worden bij hogere dosering.
3eurohosting.net Meld misbruik 3eurohosting.net privateconnection.net privateconnection.net